Motosikal handle tinggi

Biasalah kan tengok motosikal besar yang handle tinggi.. Tapi cuba korang tengok kalau handle dah cam ni.. Aku rasa mau patah tangan mamat ni kalau bawak 1800 km non stop.. Gila tinggi handle dia..

Dialog Temuramah :-
Krew OhPemandu :- Wei bro.. camne lu bawak moto handle tinggi gamak ni..
Brader :- Eleh lu ni kecoh la.. Gua buat handle ni sebab nak kasi tangan gua tough cam Awie tu.. Bila panjang maknanya gua dapat bersenam. Lagipun handle panjang2 ni senang kalau gua nak bawak monyet gua bersiar-siar.. Dia boleh bertenggek atas handle je.. Apa la lu..
Krew OhPemandu :- Ooo itu macam ka..

Motosikal pelik tapi benar

Hai kembali lagi.. Korang mesti rindu kat kitorang ni.. Tengok boss pun buat entri skema je.. Apa barangkan.. Kita layan gambar le.. Hari ni korang tengok gambar pelik ni. Kalau tengok macam mesin potong kayu kat kilang Ah Kau je .

Tapi sebenarnya benda ni sebuah kenderaan.. Aku tulis je tajuk moto tapi tak tau ape bende nama kenderaan ni. Korang tak percaya ke benda ni kenderaan??
Continue reading

Harley Davidson murah untuk dijual

Mana nak cari motosikal Harley Davidson yang harga bawah puluh ribukan.. Tapi krew OhPemandu terjumpa sebuah motosikal yang mampu menyaingi ‘harley davidson’.. Setakat motosikal Jaguh tu memang tolak ketepi lah.. KOrang nak beli ke?? Tak perlu deposit dan cagaran.. Terus sambar je..

Harga aku tak tau.. AKu pun jumpa kat internet..