Home » Posts tagged "gambar motosikal canggih"

Kereta atau moto

Ha cuba korang tengok gambar kat bawah ni.. Nak kata moto sebelahnya cam kete Ferrari.. Tapi memang pelik je tengok.. Tapi rasa-rasanya ni teknik photoshop kot.. Tiada temuramah sebab takde orang pun muncul kat gambar ni..
Continue reading »

Motosikal handle tinggi

Biasalah kan tengok motosikal besar yang handle tinggi.. Tapi cuba korang tengok kalau handle dah cam ni.. Aku rasa mau patah tangan mamat ni kalau bawak 1800 km non stop.. Gila tinggi handle dia.. Dialog Temuramah :- Krew OhPemandu :- Wei bro.. camne lu bawak moto handle tinggi...
Continue reading »

Motosikal pelik tapi benar

Hai kembali lagi.. Korang mesti rindu kat kitorang ni.. Tengok boss pun buat entri skema je.. Apa barangkan.. Kita layan gambar le.. Hari ni korang tengok gambar pelik ni. Kalau tengok macam mesin potong kayu kat kilang Ah Kau je . Tapi sebenarnya benda ni sebuah kenderaan.. Aku...
Continue reading »

Motosikal cute

Korang rasalah kalau diberikan motosikal ni, sanggup tak korang bawa pegi round-round kat jalan KLCC?? Atau pun bawa moto ni kat highway??Mesti korang dapat perhatian lah..
Continue reading »

Harley Davidson murah untuk dijual

Mana nak cari motosikal Harley Davidson yang harga bawah puluh ribukan.. Tapi krew OhPemandu terjumpa sebuah motosikal yang mampu menyaingi ‘harley davidson’.. Setakat motosikal Jaguh tu memang tolak ketepi lah.. KOrang nak beli ke?? Tak perlu deposit dan cagaran.. Terus sambar je.. Harga aku tak tau.. AKu pun...
Continue reading »